Kommentarer til: Komplikationer efter rodbehandling. Hvem betaler? http://www.tandpleje.dk/brevkassen/klager/komplikationer-efter-rodbehandling-hvem-betaler.html Vejen til sunde tænder Tue, 19 Jun 2018 08:43:36 +0000 hourly 1 https://wordpress.org/?v=4.9.7 Af: Sanne Michael http://www.tandpleje.dk/brevkassen/klager/komplikationer-efter-rodbehandling-hvem-betaler.html/comment-page-1#comment-72272 Fri, 23 Sep 2016 22:09:21 +0000 http://www.tandpleje.dk/?p=1402#comment-72272 Jeg kunne ikke være mere enig Ole, det er dybt forkasteligt at de udlader at fortælle om ricisi.

Jeg døjer selv med en rodbehandling der blev lavet af en rigtig klamhugger. Og vil bare have hevet den ud, jeg har efter behandlingen selv fundet ud af hvor sundhedskadeligt det er at have en rodbehandlet tand i munden.

Jeg døjer stadig med smerter ubehag, isninger, ondt ved brug af tand, ondt efter brug af tand, slem migræne, dunken i kæben, hævet tandkød efter over 1 år.

Hvis nogen har en god anbefaling til en god og ærlig tandlæge så er den kærkommen.

Ang klagesag så har man jo ofte set folk der har fået smadret tænder og vundet klagesager men stadig ikke har fået udbetalt erstatningen.

Mvh Sanne

]]>
Af: Sanne Michael http://www.tandpleje.dk/brevkassen/klager/komplikationer-efter-rodbehandling-hvem-betaler.html/comment-page-1#comment-72271 Fri, 23 Sep 2016 21:56:02 +0000 http://www.tandpleje.dk/?p=1402#comment-72271 Jeg har selv fået lavet en rodbehandling, uden at få noget som helst af vide om nogen ricisi. Det har været det mest smertefulde jeg har prøvet i mit 33 årige liv. Både under behandlingen og efter behandlingen, smerter ubehag, dunken, kløe, migræne har nu varet i over et år. Jeg vil gerne have revet den ud, da jeg ikke har lyst til at have en død tand i munden. Og efterfølgende har fundet ud af hvor sundheds skadeligt det er at have rodbehandlede tænder i munden. HVORFOR GØR DE IKKE OPMÆRKSOM PÅ DETTE??

Mit problem er nu at jeg ingen tillid har til nogen tandlæger, og dem jeg har snakket med, om de er holistiske eller ej, går ind for sundhedsskadelige rodbehandlinger uden rette information til patienterne. Så hvad gør man? Nogen der har en anbefaling til en god og ærlig tandlæge på sjælland man kan snakke med? Som er interesseret i ægte sundhed, uden fluor og fluorskyldninger som svar på alt.

Jeg er som Ole dybt rystet over hvordan man i Danmark bliver behandlet som patient af tandlæger.

]]>
Af: Ole http://www.tandpleje.dk/brevkassen/klager/komplikationer-efter-rodbehandling-hvem-betaler.html/comment-page-1#comment-2532 Thu, 06 Jun 2013 15:06:48 +0000 http://www.tandpleje.dk/?p=1402#comment-2532 Ang. tandrodsbehandlinger som der tilsyneladende er en fejlmargin på 15-20 procent(15% ifølge min egen tandlæge), en fejlmargin som kan resultere i tandrodsbetændelse. En tandrodsbetændelse som man kan gå med i lang tid (kronisk betændelses-tilstand), uden at være klar over det, og som er yderst belastende for hjertet.
Min undren og spørgsmål går på, hvorfor får man ikke dette af vide, når velmenende tandlæger mener at de kan “redde” eller undgå at trække tanden ud, med denne behandling som der jo er denne fejlmargin på, og med risici for hjertets helbred, hvorfor gør de ikke patienten opmærksom på det. Det alene burde være grund nok til at lave en klagesag. Der er jo bred uenighed om blandt tandlæger med lige præcis denne problemstilling, og der er mange tandlæger som mener, at man på dette grundlag ikke bør foretage tandrods-rensninger, men istedet for bør man fjerne dem.
En anden ting er, at en tandrods-behandlet tand som jo er en død tand, er mere skrøbelig og derfor knækker der nemmere tandemalje af, og så skal man igen punge ud med penge for at få en flere-fladet fyldning. Dette får man heller ikke at vide (jeg blev ikke gjort opmærksom på det). Jeg er godt træt af denne måde man som patient bliver ført bag lyset, og min troværdighed over for disse uansvarlige tandlæger er ikke særlig stor mere. Føj siger jeg bare!

Ja undskyld, men jeg syntes at denne behandling af tænder og patienters helbred er uacceptabel. Og jeg vil gerne vide, om hvorledes det overhovedet kan betale sig at lave en klagesag ud af det.
Med venlig hilsen
Ole

]]>