- Tandpleje.dk - https://www.tandpleje.dk -

Bør bedøvelsen ikke fjerne smerten?

Spørgsmål:

Hej..

Jeg har været ved tandlægen for at få boret to huller for første gang i dag. Jeg har aldrig fået boret før, og derfor var det også første gang jeg skulle bedøves.
Jeg føler ikke bedøvelsen virkede da jeg kunne mærke stort set alt, og det gjorde rigtig rigtig ondt, fik kuldegysninger og rystede rigtig meget – var simpelthen det værste jeg nogensinde har prøvet. Mit spørgsmål er så, om du tror bedøvelsen virkede? Er det ikke meningen man ikke skal kunne mærke noget?

Jeg var ret hævet bagefter, og havde svært ved at snakke, samtidig var jeg også ret chokeret, så skulle bare hjem – derfor fik jeg ikke snakket med min tandlæge om det. Men synes det er lidt træls at betale 500 kr. for bedøvelse, når man ikke føler det har virket..

Mvh. Anne Camilla.

Svar:

Kære Anne Camilla,

Hvis du havde smerter under behandlingen, har din bedøvelse ikke virket som den skulle. Det er selvfølgelig meningen at det skal være en smertefri oplevelse at komme hos tandlægen. Jeg synes du skal tage en snak med din tandlæge. Nogle gange kan nervøsitet have indflydelse på bedøvelsen.

Håber du kan bruge mit svar.

Med venlig hilsen

Tandlæge Joan Olsen

www.tandpleje.dk/brevkassen

Tandpleje.dk™ – Vejen til sundere tænder

Vigtigt!

Spørgsmål besvaret af tandlægen kan blive lagt ud på portalen i anonym skikkelse. Vi kan dog ikke garantere svar på alle spørgsmål, og svar fra tandlægen kan aldrig erstatte dialog eller konsultation med egen læge. Et svar gennem brevkassen skal udelukkende opfattes som oplysende materiale.

Brugerbetingelser:
http://www.tandpleje.dk/kontakt/brugerbetingelser