Tandplejer søges til Sektion for Ortodonti, Aarhus Tandlægeskole

 • Send til en ven     Send til Facebook Send til Facebook

  Udskriv Udskriv Del med venner

  Aarhus Universitet, Health, Institut for Odontologi og Oral Sundhed (Tandlægeskolen) ønsker at besætte 1 stilling som tandplejer på Sektion for Ortodonti.

  Stillingen

  Stillingen er på 16 timer ugentligt pr. 1. september 2018 eller snarest muligt derefter. Arbejdstiden er 8 timer pr. dag, mandage og torsdage.

  Der vil eventuelt være mulighed for optrapning af timer i første omgang til 24 timer pr. 1. januar 2019 og til en fuldtidsstilling pr. august 2019.

  Arbejdsopgaver

  Stillingen er knyttet til sektionens højtspecialiserede funktion, som omfatter patienter med vækstanomalier, agenesier og andre grundsygdomme. Patienterne henvises hovedsagelig fra instituttets børneafdeling, den odontologiske landsdels- og videnscenterfunktion samt Kæbekirurgisk afdeling, Aarhus Universitetshospital. Stillingen omfatter arbejde på klinikken, herunder arbejde med påsætning af ortodontisk apparatur. Det er derfor en fordel med interesse og erfaring for ortokirurgiske behandlinger og behandling af børn med syndromer. Den daglige patientkontakt omfatter både børn, unge og voksne.

  Der vil endvidere være arbejde med databaser, journalsystemer, rekonstruktion af CBCT-scanninger samt tracing. Derfor er det vigtigt, at man er lærenem, fleksibel og omstillingsparat. Derudover vil kendskab til de mest almindelige IT-programmer som Outlook, Word og Excel være en fordel.

  Sektionen er international, og en del af vores videreuddannelsesstuderende er engelsktalende, og det vil derfor være en fordel, hvis du kan begå dig på engelsk, men det er ikke krav.

  Kvalifikationer

  Ansøgeren skal være tandplejer med A-autorisation og gerne med interesse i ortodonti, hvor vi vil forestå videre oplæring. Vi vægter den praktiske erfaring højt.

  Overblik, evne og lyst til at arbejde selvstændigt med diverse arbejdsopgaver og faglig sparring med resten af personalet er en selvfølge.

  Vi tilbyder

  Stillingen som tandplejer giver mulighed for at arbejde på et højt specialiseret niveau inden for det pågældende fagområde, og du vil komme til at indgå i et inspirerende fagligt miljø med velrenommerede kolleger med stor ekspertise. Arbejdsmiljøet er dynamisk; foruden de faglige og sociale relationer vil man kunne udnytte de faciliteter, tilknytningen til sektionen indebærer, herunder bl.a. adgang til bøger, sektionskurser og -møder samt benyttelse af universitets-bibliotekets fysiske og elektroniske faciliteter.

  Yderligere oplysninger

  Kontakt sektionsleder Marie Cornelis marie.cornelis@dent.au.dk eller professor MSO Thomas Klit Pedersen thomas.klit@dent.au.dk eller professor MSO Dorthe Arenholt Bindslev dbindslev@forens.au.dk.

  Om Institut for Odontologi og Oral Sundhed

  Arbejdsstedets adresse er Vennelyst Boulevard 9, 8000 Aarhus C.
  Institut for Odontologi og Oral Sundhed uddanner medlemmer til det samlede odontologiske team og udbyder fire fulde uddannelser inden for det odontologiske fagområde samt grundforløbet til laboratorietandteknikeruddannelsen.

  Instituttet varetager forskning og uddannelse, efter- og videreuddannelse og har desuden en stor klinisk aktivitet.
  Læs mere om instituttet på linket her: http://dent.au.dk/

  Formalia
  Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation og CO10-Centralorganisationen af 2010 (LC-CO10 Fællesoverenskomst) samt Aftale for tandplejere ansat ved Aarhus Universitet.

  Ansøgning

  Ansøgningen skal vedlægges CV og angivelse af uddannelse (kopi af relevante eksamensbeviser). Anbefalinger/referencer kan uploades særskilt.

  Ansøgninger, der indsendes på anden vis end via nedenstående online ansøgningsformular eller som modtages senere end ansøgningsfristen, vil ikke blive taget i betragtning.

  Vejledning for ansøgere samt vejledning i udfyldelse af ansøgningsformular kan ses her.

  Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge.

  Ansøgningsfrist
  Alle ansøgninger skal være lavet online og modtaget senest:

  05/08/2018

  Søg stilling online her

   

  Aarhus Universitet er et fagligt bredt og forskningsintensivt universitet med høj kvalitet i uddannelse og forskning, og et stærkt engagement i samfundsudviklingen nationalt og globalt. Universitetet tilbyder et inspirerende uddannelses- og forskningsmiljø for 40.000 studerende og 8.000 medarbejdere med et årligt budget på 6,4 mia. kr. Læs mere på www.au.dk.