Nyhedsfeeds


Vær altid opdateret med seneste nyt fra Tandpleje.dk

Nyhedsfeeds – også kaldet RSS feeds – giver dig mulighed for at abonnere på nyt materiale der udgives på tandpleje.dk, således at du får beskeden i samme sekund de offentliggøres på portalen.

Hvordan bruger jeg et RSS feed
Et såkaldt feed består af en overskrift, nogen gange også et kort resumé, af det indhold der offentliggøres på portalen, med links til siderne med det respektive  indhold. Du behøver derfor ikke at besøge portalen for at følge med i opdateringer og nyt indhold. Du modtager automatisk alle overskrifter som linker til det komplette indhold.

For at kunne gøre brug af disse RSS feeds skal man have en RSS-læser, som kan være et program til formålet, fx RssReader eller FeedReader. Det kan også være en browser som understøtter RSS feeds, fx FireFox webbrowseren. Du kan eksempelvis også abonnere på disse nyhedsfeeds i Microsoft Outlook.

Disse programmer kan anvendes til RSS-feeds fra alle dine favorit sider, nyhedsportaler osv. Du sammensætter derved din egen helt private avis, som kun viser overskrifter og resuméer fra det du ønsker at vide noget om.

Hvis en portal tilbyder RSS-feeds, vil du hurtigt kunne tilføje nyheder fra denne portal også. De fleste portaler anvender dette karakteristiske ikon i forbindelse med RSS-feeds: rss

Du kan evt. læse mere om RSS på Wikipeda

Nyhedsfeeds fra Tandpleje.dk:

Nyheder

Opdateret oversigt over de seneste nyheder

Artikler

Opdateret oversigt over de seneste artikler

Brevkassen

Opdateret oversigt over de senest besvarede spørgsmål i brevkassen

Events

Opdateret oversigt over de senest tandpleje/tandlæge events

Jobs

Opdateret oversigt over de seneste ledige stillinger

Indlæg i debatten

Opdateret oversigt over nye kommentarer i debatten på Tandpleje.dk

Alt indhold

Opdateret oversigt over alle nyheder, artikler, brevkasse spørgsmål og jobs på Tandpleje.dk