Klage over tandprotese

Send til en ven     Send til Facebook Send til Facebook

Udskriv Udskriv Del med venner

Spørgsmål:

Jeg har lige hørt i radioen, at man kan klage over en tandbehandling, men fik desværre ikke helt fat i “adressen” Kan I hjælpe mig.
På forhånd tak
Med venlig hilsen
Lone

Svar:

Kære Lone,

Det har muligvis været Patientombuddet, du har hørt om i radioen. Patientombuddet fungerer som én samlet indgang for patienter, som ønsker at klage over den faglige behandling i hele det danske sundhedsvæsen. Patientombuddets hjemmeside finder du her

Men Dansk Tandlægeforening har også oprettet en hjemmeside, som skal gøre det lettere for patienter at klage over tandlægen, søge erstatning m.v.
Tandlægeforeningens hjemmeside Tandklage.dk kan du læse mere om her

Håber du kan bruge mit svar.

Med venlig hilsen

Tandlæge Joan Olsen

www.tandpleje.dk/brevkassen

Tandpleje.dk™ – Vejen til sundere tænder

Vigtigt!

Spørgsmål besvaret af tandlægen kan blive lagt ud på portalen i anonym skikkelse. Vi kan dog ikke garantere svar på alle spørgsmål, og svar fra tandlægen kan aldrig erstatte dialog eller konsultation med egen læge. Et svar gennem brevkassen skal udelukkende opfattes som oplysende materiale.

Brugerbetingelser:
https://www.tandpleje.dk/kontakt/brugerbetingelser

Spørgsmål besvaret af tandlægen kan blive lagt ud på portalen i anonym skikkelse. Vi kan dog ikke garantere svar på alle spørgsmål, og svar fra tandlægen kan aldrig erstatte dialog eller konsultation med egen læge. Et svar gennem brevkassen skal udelukkende opfattes som oplysende materiale.

Indlæg

3 kommentarer til artiklen “Klage over tandprotese”
 1. Henning Bojsen siger:

  Hvor henvender jeg mig, når jeg har fået lavet 2 fuld proteser til overmund? Ingen passer, så hvis jeg hoster eller puster lys ud, blæser overmund ud. Ingen vaku,kun tabte penge.

  • Ketty Glue siger:

   Hej .
   Har fået lavet en hel protese i juli mdr. , har været til mange konsultationer , og fået rettet protesen og tilpasset den 5-6 gange , men overmunden falder ned når jeg spiser og underprotegen klemmer bagved i begge sider . Men tandteknikeren , kan ikke forstå mit problem, selvom jeg har blister og rødme på gummerne . Er så ked af det og det påvirker mig utroligt meget psykisk. Har givet 22.000 kr og havde glædet mig til en ny funktionel protese . Garantien for at kunne få lavet en ny protese er overstået . Så hvad kan jeg gøre. Har haft proteser i mange år, men aldring så mange problemer som nu .

   Hilsen Ketty

 2. Nanni jakobsen siger:

  Jeg startede sidst i 17 , med at få lavet en underprotese. Der skulle rykkes 3-4 tænder ud , for at gøre plads til 2 implantater.Der blev savet noget af min bøjle i overmunden, Gud ved af hvilken grund. Min protese , har været knækket 4-5 gange, så fik jeg sat forstærkning ind i protesten. Det hjalp ikke protesten revner , tandlæge sender mig optil teknikker i Silkeborg( 4 gange er det blevet til) sidste gang for 14 dage siden , men nu er den revnet igen. Skal til tandlæge d 23 marts . Hun vil ha at jeg koster 14.000 mere på en implantat, men protesten har kostet ca 50.000 indtil nu , og rasler rundt i munden på mig . Kan ikke spise med protesen. Mvh Nanni jakobsen

Sig din mening

Diskutér denne artikel med andre brugere.
(Hvis du ønsker at tilknytte et billede til dine indlæg. Så få dig en gravatar!)

Du skal være logget på for at deltage i debatten.