Albertslund kommunes tandpleje

Senest opdateret: 27. april 2020  (Den Kommunale Tandpleje, Vejviser)  

Kontakt:

Tandplejens Kontor
Nyvej 11, 1. sal
2620 Albertslund
Tlf. 4368 7720

Om tandplejen:

Tandplejen omfatter godt 6000 børn og unge fra 0-18 år (2020). Børnene starter tidligt med tandeftersyn, allerede når børnene er 1 år, omkring det tidspunkt hvor den første tand bryder frem. Tandplejen fortsætter til de unge er 18 år. Der er klinikker på kommunens 3 største skoler Herstedlund, Herstedvester og Herstedøster.

Vi har meget stor erfaring med at undersøge og behandle børn. Vi er dygtige tandlæger, tandplejere og klinikassistenter, der alle har valgt at arbejde i netop den kommunale tandpleje fordi vi har en særlig interesse for børn og unge.

Vi behandler også voksne, der på grund af nedsat førlighed eller handicaps ikke kan anvende den almindelige voksentandpleje. Læs mere under Omsorgs- og Specialtandpleje.

Behandlingen af børn og unge kræver ikke alene, at man er dygtig til at udføre sit håndværk – det kræver i høj grad en speciel indsigt i børns udvikling. Det er nødvendigt at have helt specielle pædagogiske evner for at kunne gennemføre en behandling på børn. Vi har særligt fokus på at skabe trygge og tillidsfulde rammer.

En behandling foregår altid med respekt for DIT barn og i samarbejde med DIG.

Tandplejens personale deltager ofte i kurser og sørger dermed for altid at være opdateret med de nyeste behandlingsmetoder og principper til gavn for netop dit barn.

Tider og ændringer sendes digitalt. Så husk at tjekke jeres e-Boks.

Vi sender en SMS ugen inden samt dagen før dit barn har en tid hos os, derfor er det vigtigt det er det rigtige mobilnummer vi har.

Albertslund kommunale tandpleje

Kommunale klinikker:

Besøg tandplejens hjemmeside for en liste med kommunens tandklinikker.

 

Har I ændringer til oplysningerne på denne side, er I velkomne til at indsende disse til vores redaktion. Oplysningerne vil dernæst blive rettet til snarest muligt, og det er naturligvis helt gratis. Klik på det røde felt ovenfor, eller send os en e-mail på tandpleje[a]tandpleje.dk - *erstat [a] med @