Få det flotteste smil med Invisalign

29. april 2021  (Artikler)  

Send til en ven     Send til Facebook Send til Facebook

Udskriv Udskriv Del med venner

Med Invisalign får du det flotteste tandsæt – uden brug af synlige bøjler som du kender fra de gamle togskinner. En tandregulering med Invisalign retter de forkerte tandstillinger, som kan have generet dig i årevis.

Der er mange, der ikke fik rettet tandstillingen til i barndommen. Ofte fordi det var for svært at leve med at skulle have en bøjle på, der så tydeligt kunne ses af alle. Med en Invisalign behandling er det problem slet ikke aktuelt, for den usynlige bøjle / skinne hjælper dig med din tandretning – samtidig med du stadig kan smile til verden.

Hvad er Invisalign – den usynlige bøjle?

Invisalign er en bøjle, der blev opfundet i USA, som et kærkomment alternativ til ”togskinnerne”. Den er lavet af gennemsigtigt plastik og skal sidde uden på dine tænder, så du selv kan tage bøjlen af og på efter behov som f.eks. ved spisetid.

Få det smil du drømmer om med invisalign - usynlig bøjle behandling

Når du får en tandregulering med Invisalign-skinnerne, får du ikke bare en flot tandstilling. Du bliver også ved med at have sunde tænder, for du tager skinnen ud hver gang, du spiser og drikker. Du kan derfor stadig også børste dine tænder og bruge tandtråd helt, som du plejer. Det er i øvrigt altid en god idé at børste tænder efter hvert måltid inden, du tager bøjlen på igen.

Hvordan virker en Invisalign bøjle?

Invisalign-bøjlen virker ved at den langsom vil presse dine tænder til den ønskede tandstilling. Det vil sige, at bøjlen med jævne mellemrum bliver skiftet til en ny usynlig bøjle. Det vil typisk ske hver anden uge, men er altid sat efter din personlige tandplan. 

At Invisalign-bøjlen bliver skiftet så ofte betyder, at det er muligt for tandlægen at lave en yderst kontrolleret tandretning. Dermed bliver dine tænder rettet ind i den helt rigtige rækkefølge, hvilket sikrer det bedste resultat.

Her hjælper Invisalign

Invisalign tandretning hjælper med at rette op på forskellige tandstillinger som f.eks.:

Trangstilling: Tænderne står alt for tæt sammen, hvilket resulterer i skæve tandstillinger, hvor nogle har mast sig frem på bekostning af andre. Tænderne er dermed endt med at stå lidt hulter til bulter. Der er meget gode muligheder for behandling af trangstilling med en Invisalign-skinne.

Overbid: Når tænderne i overmunden går ud over tænderne i undermunden. Det er normalt med et lille overbid på 3-4 mm. Men for nogle er overbiddet blevet alt for stort, og her hjælper en tandretning med Invisalign også.

Underbid: Her er det de nederste tænder, der går ud over de øverste tænder og dermed skaber underbiddet. Har du underbid, er det også muligt at få hjælp ved hjælp af en Invisalign-skinne

Mellemrum mellem tænderne: Et enkelt lille mellemrum mellem fortænderne kan være charmerende. Men for nogle er problemet noget større, for her er det store mellemrum også kaldet spred tstilling mellem alle tænderne – og det kan føles generende. Heldigvis hjælper Invisalign-bøjlen / skinnen også her.

Åbent bid:  Et åbent bid er, når tænderne i overmunden og undermunden ikke kan nå sammen. Det kan f.eks. give store problemer i forhold til at spise og bide maden over. Heldigvis er der også mulighed for at Invisalign kan hjælpe på denne problematik.

Krydsbid: Tandbuen i overmunden er her smallere end tandbuen i undermunden, enten i den ene side eller i begge sider. Det kan f.eks. skyldes tændernes hældning. Også her er det oftest muligt at få problemet afhjulpet med den populære skinne.

Du får de bedste resultater med Invisalign

Du vil opleve at Invisaligns resultat, giver dig det flotteste smil – og sikkert også det bredeste smil. For med så flot en tandstilling vil det være svært at holde op med at smile igen.

Eksempel på vellykket tandregulering med invisalign - usynlig bøjle

De problemer du før har haft i forbindelse med den forkerte tandstilling, vil i langt de fleste tilfælde være helt forsvundet. Det sker samtidig med, at du med den gradvise tandretning med Invisalign bøjlen har fået en god tilvænning til den nye tandstilling.

Er du nysgerrig efter at se hvordan, dine tænder kommer til at se ud efter den færdige behandling, kan du tale med din tandlæge. Det er nemlig muligt at få vist et billede af, hvordan netop dine tænder kommer til at se ud efter en eventuel behandling.

Hvad koster Invisalign behandlingen?

Invisaligns priser varierer alt efter, hvor meget dine tænder skal reguleres. Er det en mindre justering, vil prisen selvfølgelig være mindre end ved den helt store tandregulering med skinnerne. Du kan typisk regne med en pris, der ligger på mellem 20.000 kr. og 35.000 kroner. Behnadlingstiden er normalt på mellem 12 og 15 måneder, hvor du jævnligt skal have en ny bøjle / skinne. For at få din helt personlige behandlingsplan og Invisalign pris, vil vi anbefale dig at få lavet en aftale om eftersyn med henblik på en behandling.

Læs mere om forskellige bøjler til tandregulering her

Vi modtager gerne forslag til Artikler, Nyheder, Pressemeddelelser o.l. Klik på linket ovenfor og indsend via vores formular og en redaktør vil snarest muligt gennemse jeres forslag.

Indlæg

1 kommentar til artiklen “Få det flotteste smil med Invisalign”

Trackbacks

Find ud af hvad andre siger om dette indlæg...
  1. […] Læs mere om Invisalign behandling og priser her […]Sig din mening

Diskutér denne artikel med andre brugere.
(Hvis du ønsker at tilknytte et billede til dine indlæg. Så få dig en gravatar!)

Du skal være logget på for at deltage i debatten.