Jeg har haft tandpine i over en uge nu

Send til en ven     Send til Facebook Send til Facebook

Udskriv Udskriv Del med venner

Spørgsmål:

Hej.
jEG HAR FAFT TANDPINE I OVER EN UGE NU MED MANGE JAGENDE OG ISSYL AGTIGE FORNEMMELSER NU.
jEG VÅGNER OGSÅ OM NATTEN MED DET OG SÅ ER DET HELE UNDER OG OVERKÆBEN I HØJRE SIDE DER GØR ONDT, OG JEG SPISER SMERTESTILLENDE HVER DAG. jEG HAR LIGE FÅET EN TAND RODBEHANDLET I OVERMUNDEN I VENSTRE SIDE, SOM HAVDE SVÆRT VED AT FALDE TIL RO OG DERFOR TOG TID AT LAVE, MEN DEN ER LUKKET NU.
DET DER ER I DET ER AT DET ER SVÆRT AT FINDE UD AF FOR MIG HVOR DET GØR ONDT, OG HVILKEN TAND DET ER.
KAN ET RØNTGENBILLEDE VISE DET ? MINE VISDOMSTÆNDER I VENSTRE OVER OG UNDERMUND ER NÆSTEN FREMME MEN MÅSKE DET ER DER DET KOMMER FRA.
KNUS FRA HELLE SOM ER KED AF DE HER SMERTER SOM PÅVIRKER MIN HVERDAG MEGET.

Svar:

Kære Helle,

Du må til tandlægen hurtigst muligt for at få dig smertefri og finde ud af hvilken tand det drejer sig om.

Håber du kan bruge mit svar.

Med venlig hilsen

Tandlæge Joan Olsen

www.tandpleje.dk/brevkassen

Tandpleje.dk™ – Vejen til sundere tænder

Vigtigt!

Spørgsmål besvaret af tandlægen kan blive lagt ud på portalen i anonym skikkelse. Vi kan dog ikke garantere svar på alle spørgsmål, og svar fra tandlægen kan aldrig erstatte dialog eller konsultation med egen læge. Et svar gennem brevkassen skal udelukkende opfattes som oplysende materiale.

Brugerbetingelser:
https://www.tandpleje.dk/kontakt/brugerbetingelser

Spørgsmål besvaret af tandlægen kan blive lagt ud på portalen i anonym skikkelse. Vi kan dog ikke garantere svar på alle spørgsmål, og svar fra tandlægen kan aldrig erstatte dialog eller konsultation med egen læge. Et svar gennem brevkassen skal udelukkende opfattes som oplysende materiale.

Indlæg

5 kommentarer til artiklen “Jeg har haft tandpine i over en uge nu”
 1. Ole Madsen Tandpine siger:

  Jeg fatter simpelthen ikke, hvorfor så mange ikke tager til tandlægen og i stedet søger svaret herinde først. I ventetiden på svaret kan problemet forværres. Hvis man har tandpine, så er det da ret naturligt at tage til tandlægen hurtigst muligt! Eller er jeg gal på den 🙂

  • Liva siger:

   kære Ole. Du ved tydeligvis ikke hvad det vil sige at være dybt angst for at gå til tandlæge. Mange indslag tager afsæt i smertefulde oplevelser hos tandlægen. Også jeg har måtte skrive og spørge om forskelligt, fordi tankerne og bekymringerne TAGER OVERHÅND netop før man skal til behandling eller efter behandling. Og så tror jeg mange oplever, at de spørgsmål er flove at stille tandlægen.

 2. Ole, du er nok ikke helt forkert på den, da det sagtens kan forværres i ventetiden. Men tandpine kan jo også være noget der kommer og går. Og nogle folk kan have det lidt sværere end andre med at gå til tandlægen.

 3. Peter siger:

  Min kæreste er lige nu ude for samme situation som Helle beskriver. Hun har været på skadestuen, der sagde, at hun skulle tage smertestillende, og ved tandlægen der gav hende penicillin og noget andet, og sagde at hun skulle tage godt med smertestillende, og at smerten skulle forsvinde den efterfølgende dag. Det er en uge siden rodbehandlingen, og 2 dage siden hun fik penicillin. Tandlægen kan ikke se noget. Kan der sidde en nerverest tilbage, eller hvad kan det være?

  Hilsen Peter

 4. susanne h. svendsen siger:

  Tandlæge eftersøges.

  Han hedder Peter og arbejdede i gågaden i Århus for 22-23 år siden.Den bedste tandlæge Jeg har haft.
  og den eneste ærlige.

  Jeg vil gerne vide pm han praktiserer endnu og kontaktoplysninger, Tak.
  susanne h. Svendsen

Sig din mening

Diskutér denne artikel med andre brugere.
(Hvis du ønsker at tilknytte et billede til dine indlæg. Så få dig en gravatar!)

Du skal være logget på for at deltage i debatten.