Hvad er en gnatologisk behandling

Send til en ven     Send til Facebook Send til Facebook

Udskriv Udskriv Del med venner

Spørgsmål:

kan i forklare mig hvad en gnatologisk behandling er og hvor lang tid tager den

Johan

Svar:

Kære Johan,

En gnatologisk behandling (dansk tale: Bidfunktions behandling) er når du får rettet skævheder i dit sammenbid. Det er individuelt hvor lang tid sådan en behandling varer. Det afhænger af bl.a. af alder og hvilken behandling er nødvendig.

Håber du kan bruge mit svar.

Med venlig hilsen

Tandlæge Joan Olsen

www.tandpleje.dk/brevkassen

Tandpleje.dk™ – Vejen til sundere tænder

Vigtigt!
Spørgsmål besvaret af tandlægen kan blive lagt ud på portalen i anonym skikkelse. Vi kan dog ikke garantere svar på alle spørgsmål, og svar fra tandlægen kan aldrig erstatte dialog eller konsultation med egen læge. Et svar igennem brevkassen skal udelukkende opfattes som oplysende materiale.

Brugerbetingelser:
https://www.tandpleje.dk/kontakt/brugerbetingelser

Spørgsmål besvaret af tandlægen kan blive lagt ud på portalen i anonym skikkelse. Vi kan dog ikke garantere svar på alle spørgsmål, og svar fra tandlægen kan aldrig erstatte dialog eller konsultation med egen læge. Et svar gennem brevkassen skal udelukkende opfattes som oplysende materiale.

Indlæg

1 kommentar til artiklen “Hvad er en gnatologisk behandling”
  1. samira siger:

    hi mit navn er samira og jeg har fibromyalgi og slidgigt siden 2007 og for 3-4 år siden begyndte min venstre ansigt med mange smerte og jeg har på samme side en bro som ikke så godt og hele tiden det kommer betændlse og jeg kan ikke spise og sove og jeg har smerte næsten hele tiden og for et år siden fik jeg vide om jeg har bidefunktion problem og jeg har været hos forskeillige tandlæge og de kunne ikke hjælpe mig og tilsidst jeg fandt en i hørsholm og siden januar 2013 startede med bideskinne som hedder sRs og jeg kan ikke se noget for bedring og han vil ikke gøre noget med den dårlige bro som hele tiden der kommer infaktion i og han siger vi skal først ordne din bide også laver andre ting.
    hvad synes du jeg skal gøre?
    tak for forhånd og mange god hilsner
    samira

Sig din mening

Diskutér denne artikel med andre brugere.
(Hvis du ønsker at tilknytte et billede til dine indlæg. Så få dig en gravatar!)

Du skal være logget på for at deltage i debatten.