Fuld narkose mod tandlægeskræk

Send til en ven     Send til Facebook Send til Facebook

Udskriv Udskriv Del med venner

Spørgsmål:

Jeg lider af tandlægeskræk. Men kan ikke udskyde tandlægebesøget længere. Kan jeg komme i behandling under fuld narkose?

Mille

Svar:

Kære Mille

Det er absolut sidste udvej når man vælger at lægge en patient i fuld narkose. Der findes andre former for behandling af tandlægeskræk, bla. hypnose, akupunktur eller præmedicinering med noget beroligende inden hver behandling. Der er visse tandlægeklinikker rundt omkring i landet der tilbyder fuld narkose. Det ville selvfølgelig være bedst for dig i fremtiden at blive behandlet af egen tandlæge uden fuld narkose, så prøv og tal med din tandlæge om hvad det er du er så bange for.
Jeg sender enkelte eksempler og telefon nr. til tandlæger der tilbyder narkose. Da jeg ikke ved hvor i landet du befinder dig, sender jeg dig et par stykker du kan henvende dig til:

Fyn:
Faaborgklinikkerne, Fyns Implantatcenter
Tlf: 62613402- 64731390
www.clinics.dk
team@clinics.dk

Jylland:
Birthe og Peder Kold
Bryggersgade 10
7400 Herning
Tlf: 97120399

Sjælland:
Københavns Implantat Center
Vester Voldgade 86
1552 Kbh V
Tlf: 33123030
www.kic.nu

Håber du kan bruge mit svar.

Med venlig hilsen

Tandlæge Joan Olsen

www.tandpleje.dk/brevkassen

Tandpleje.dk™ – Vejen til sundere tænder

Vigtigt!
Spørgsmål besvaret af tandlægen kan blive lagt ud på portalen i anonym skikkelse. Vi kan dog ikke garantere svar på alle spørgsmål, og svar fra tandlægen kan aldrig erstatte dialog eller konsultation med egen læge. Et svar gennem brevkassen skal udelukkende opfattes som oplysende materiale.

Brugerbetingelser:
https://www.tandpleje.dk/kontakt/brugerbetingelser

Spørgsmål besvaret af tandlægen kan blive lagt ud på portalen i anonym skikkelse. Vi kan dog ikke garantere svar på alle spørgsmål, og svar fra tandlægen kan aldrig erstatte dialog eller konsultation med egen læge. Et svar gennem brevkassen skal udelukkende opfattes som oplysende materiale.

Indlæg

3 kommentarer til artiklen “Fuld narkose mod tandlægeskræk”
 1. anna siger:

  Læste her http://babyvild.dk/akupunktur at mange er begyndt at bruge akupunktur som bedøvelse ved fødsel. Hvis det er tilfældet, og det rent faktisk er smertelindrende under en fødsel, mon så ikke også det ville hjælpe når man sidder i en tandlægestol…

 2. Julie siger:

  Interessant med akupunktur. Jeg lider også af tandlægeskræk, men min nuværende var ikke særlig god til at håndtere det så jeg kontakte nogen forskellige igennem http://www.tandklinik.dk/ hvor jeg fik en rigtig dygtig klinik.

  Så det kan kun anbefales at skifte, hvis du ikke føler dig tryg ved din nuværende!

 3. Povl H. siger:

  Jeg har selv lidt af tandlægeskræk og vil mene, at det der hjalp var at finde en forstående tandlæge. Jeg havde tidligere en, der mest var interesseret i at sende så mange “igennem systemet” som muligt. Jeg fandt en på http://www.sundhed.dk/ og har bestemt ikke fortrudt det.

  Ligeledes interessant med akupunktur.

Sig din mening

Diskutér denne artikel med andre brugere.
(Hvis du ønsker at tilknytte et billede til dine indlæg. Så få dig en gravatar!)

Du skal være logget på for at deltage i debatten.