Tandlægevagt i Region Syddanmark

1. januar 2009  (Tandlægevagt)  

Send til en ven     Send til Facebook Send til Facebook

Udskriv Udskriv Del med venner

Tandlægevagten i Region Syddanmark

Bliver du ramt af tandpine uden for din tandlæges normale åbningstid, kan du kontakte tandlægevagten.

Fyn
Regionstandplejen, Heden 7, 3., 5000 Odense C

Syd- og Sønderjylland

Regionstandplejen, Sundhedshuset Sct. Joseph, Nørregade 63A, 6700 Esbjerg.

Åbningstider
Lørdag, søn- og helligdage:

Telefonen er åben fra kl. 9.00-12.00.

Behandling foregår i tidsrummet 10.00-12.00.

Telefon
6541 4551

Weekend-pris
Vagten drives efter sygesikringsoverenskomsten.

Det vil sige, at det er kommunen, der betaler for behandling af børn, mens voksne skal betale umiddelbart i forbindelse med behandlingen.

Ud over den sædvanlige egenbetaling skal der betales et tillæg for behandling uden for almindelig dagarbejdstid.

Derfor vil prisen komme til at ligge på mindst 800 kroner på lørdage samt jule- og nytårsaftensdag og 1.100 kroner på søn- og helligdage. Vi skal gøre opmærksom på, at dette er en mindste pris og at den nøjagtige pris vil afhænge af, hvilken behandling der finder sted.

Tandskadevagt
Hvis du f.eks. har slået en tand ud i forbindelse med en ulykke uden for almindelig tandlæge-åbningstid, kan personalet på skadestuen tilkalde en tandlæge, der kan behandle dig på skadestuen.
På skadestuen på følgende sygehuse i Region Syddanmark har personalet mulighed for, udenfor dagtid og på søn- og helligdage, at tilkalde en tandlæge, hvis der kommer borgere med ulykkesbetingede tandskader.

Odense Universitetshospital, Sdr. boulevard 29, Odense C

Sydvestjysk Sygehus, Finsensgade 35, Esbjerg

Vejle sygehus, Kabbeltoft 25, Vejle

Kolding sygehus, Skovvangen 2-8, Kolding.

Kun ulykkesbetingede tandskader behandles på skadestuerne.

Mindre tandskader og tandpine behandles i Tandlægevagten, enten i Regionstandplejen, Nørregade 63A, Esbjerg eller i Regionstandplejen, Heden 7, 3., Odense C.

*Der tages forbehold for evt. ændringer

Indlæg

5 kommentarer til artiklen “Tandlægevagt i Region Syddanmark”
 1. LisB siger:

  Jeg kommer ind for at høre om andre har prøvet at kontakte en tandlæge her på fyn med stærke tandsmerter men nægtes behandling før hend i November smerterne er så stærke at min datter ikke kan være nogen steder
  jeg mener ikke en tandlæge må nægte at tage en med stærk tandpine
  nogen som kan svare mig her vh lisb

 2. Av min tand siger:

  I (tandlæger) burde selv prøve det her… SMERTER er SMERTER…. og de SMERTER kan blive så store at man er villig til ALT… og jeg mener ALT. HVAD SKAL VI SÅ GØRE nu hvor i holder FRI dag… Hjælp dog os mennesker der lider… Ved godt at vi ikke lider som folk i Irak/afganistan… men vi har et system som er til for OS DANSKERE… ,men NEJ det har vi Åbenbart ikke.. I skulle skamme jer..

 3. Tandlæger får skam også tandpine, hvis de ikke passer godt på deres tænder og undlader at gå til regelmæssige kontrolbesøg hos kolleger. Og de kan dårligt behandle sig selv, når uheldet er ude 😉

  Det er ikke tandlægerne der bestemmer hvordan det danske system hænger sammen. Det er politikerne der sidder med magten, og de har så sendt som i denne måned skåret endnu mere i de offentlige tilskud til tandplejen.

  Der findes tandklinikker der tilbyder private tandlægevagter. Forsøg dig med en søgning på http://www.google.dk, hvis ikke din egen tandlæge tilbyder en vagtordning.

 4. mike siger:

  Ja jeg har så kraftig træk i det meste af underkæben, og et voldsomt hul i hjørnetanden.
  Jeg har så den sidste ½ time forsøgt at komme igennem til akut tandlægen, og hver gang jeg gør så ringer den 20 gange ( jeg har talt ), og så lægger jeg på, men ringer jeg så inden for 1 minut ca og helt op til 15 minutter senere så er der optaget og det er skat for mig nu 2 gange.
  Det er fandme for dårligt, det er da ikke for hyggens skyld at jeg ringer

 5. Monica Jensen siger:

  Jeg var ved tandlæge vagt i Odense, igår den 25/12 og kom til behandling ved en meget sød dame. Der var ikke så meget ventetid, og hun var simpelthen alletiders. Hun lindrede mine smerter med det samme. Så stor ros herfra. Og klinik assistenten holdt mion hånd, da jeg virkelig har tandlæge skræk. Jeg mener at hun hed Christiane eller sådan noget. Hun var virkelig dygtig. Og så betaler jeg, gerne de penge det koster for at være smertefri, da jeg er udmærket klar over, at det ikke er noget tandlægerne selv bestemmer, mht takster.

Sig din mening

Diskutér denne artikel med andre brugere.
(Hvis du ønsker at tilknytte et billede til dine indlæg. Så få dig en gravatar!)

Du skal være logget på for at deltage i debatten.